Home » ВАЖНО » ТОП10 неща, които трябва да свършите до 10 сутринта, ако искате да постигнете и невъзможното!

ТОП10 неща, които трябва да свършите до 10 сутринта, ако искате да постигнете и невъзможното!

100011160

Да, денят се познава от сутринта и именно това трябва да ви накара да го започнете по най- добрия начин. Сега, помислете как се събудихте точно днес и как завърши денят ви?! Провлачване до банята, след това бързо кафе и тичане по задачи- ако това е картинката от сутрешната ви рутина, неизбежно трябва да промените нещо.

Искате да излезете от рутината години наред, но всъщност не правите нищо.Именно затова, ви предлагаме 10 начина, по които да промените живота си и да излезете от въртележката на умора, лош сън и безпътица.

  1. Дишайте!

Станете рано. Отворете прозореца или излезте на терасата. Дишайте дълбоко. Задръжте и издишайте. Отдайте се на тази своеобразна медитация за 5 минути и ще забележите прилив на енергия без да е необходима конска доза кафе.

2. Разтегнете се!

Да, всички сме чували за ефекта на сутрешната гимнастика, но ако всеки път, когато се натоварите физически получавате леки травми, то значи е неизбежно да започнете леко разтягане, което ще стимулира кръвообращението и ще ви направи много по- устойчиви на ежедневните предизвикателства.

3. Вода и пак вода!

Изпийте със ставането половин литър вода на малки глътки и неусетно ще решите проблема с трудното храносмилане и забавения метаболизъм, а кожните проблеми, подуването и др. ще останат в миналото!

4. Музика!

Пуснете си приятна музика, докато приготвяте закуска и кафе. Не забравяйте, че лошите новини могат да почакат и не е нужно да ви скапват деня от сутринта- и без това не можете да промените нищо!

5. План!

Запишете всички задачи за деня, дори и да ви се струва, че са незначителни- именно те ви терзаят вечер. Всеки път не намирате време за тях, но не спирате да се сещате, че сте ги пропуснали.

6. Хапнете!

Не пропускайте закуската. Тя ще ви дари с енергия и ще засили метаболизма за целия ден!

7. Подредете!

Представете си колко по- добре ще се чувствате, ако вечер се прибирате в подредения си дом, пред това да трябва да прибирате сухите чинии изморени след работа.

8. Отделете време за любимите хора!

Вкарайте ги във вашия режим и правете всичко това заедно или просто ги заредете с вашата енергия и оптимизъм!

9. Изглеждайте безупречно!

Отделете време да бъдете безупречни- това няма цена, а ефектът винаги е поразителен!

10. Усмихнете се!

Преди да излезете се погледнете в огледалото и се усмихвайте! Пожелайте си всичко, което искате да ви се случи именно в днешния ден и сте готови за победа!

 

 

Коментирай чрез Facebook
loading...