Дрехи за бременни

Клинове за бременни: защо си струва да ги имате в гардероба си?

22 0

Клинът за бременни е може би най-удобната дреха, която всяка бъдеща майка оценява. Те са не само удобни, но и функционални и отговарят на повечето стилове. Вижте кои модели ще са подходящи за вашия етап от бременността.

След няколко месеца, когато коремът започне да расте, всяка бременна жена се изправя пред същия въпрос. Ще се наложи ли закупуване на дрехи за бременни? В днешно време компаниите предлагат толкова много дрехи, предназначени за млади майки, че никой от вас не би трябвало да има възражения срещу това решение. Има обаче финансов проблем. На помощ идват дрехи, предназначени да се използват не само по време на бременност, но и след раждане.

Клинове за бременни: какви са техните предимства?

Безспорното предимство на клиновете за бременни е удобството. Еластичната материя ни дава свобода при всяко движение. Можете да ги носите всеки ден, но и по време на различни тържества. Просто облечете дълга туника или рокля и едноцветен клин и тоалетът ви е готов. Друго предимство ще бъде фактът, че независимо в кой етап на бременност сте и колко голям е коремът ви, материята трябва да е достатъчно еластична, за да може панталонът да се използва дори до раждането. Също така си струва да изберете модели клинове, които ще бъдат полезни след развързване и парите няма да бъдат хвърлени на вятъра.

Клин за бременни от памучна материя

Ние от онлайн магазин Евиза залагаме на качествени материи в производството на клинове за бременни. Нашите модели са изработени предимно от висококачествен, дишащ памук. Малка добавка на ликра означава, че този модел стои добре на крака и прилепва добре към корема, без да го притиска или да създава дискомфорт. Клиновете се предлагат в черен цвят в размери от S до XXL.  Високото качество на използваните материали означава, че когато решим да закупим този клин, не трябва да се притесняваме, че ще промени формата, размера или цвета си по време на пране или носене. Подобно на други модели, тези клинове също имат специален анатомичен панел от памук, който подобрява комфорта при носене на клина дори и в горещите дни.

Клин за по-студените дни

Едно от нашите предложения в сайта ще пасне идеално на предстоящите есенни и студени дни. Клинът на мама е ватиран отвътре с мек и топъл полар. Ватираните клинове за бременни се предлагат в различни размери, съобразени с растящия корем на бременната жена.  Клиновете на Евиза не се изтъпкват след известно време, не губят цвета си и не се свиват при пране. Това е идеално предложение за по-студените дни, както за по-елегантен, така и за ежедневен стил.

Клинове за бременни: как да ги изберем?

Ако избирате гардероб за бременни и не знаете какви размери да изберете, имаме няколко съвета за вас. Първо изберете същия размер, който сте носили преди. През този период расте основно коремът, чиято големина зависи от размерите на бебето и други фактори, и гърдите. Други части на тялото често не се променят достатъчно, за да трябва да изберете по-голям размер от преди. Друго съображение е областта на талията. Някои жени обръщат специално внимание на този елемент и затова поръчват клинове с по-голяма ширина, които, както по-късно се оказва, падат надолу и се свличат от корема. Моля, имайте предвид, че производителите на облекло за бременнине забравяйте да вземете предвид корема, когато създавате дизайни. Така че не е нужно да се притеснявате, че ако изберете гардероб, например в размер M, той може да ви е тясен в различни части.

Клинове за бременни: откъде можете да ги купите?

С времето на пазара се появяват много магазини, които предлагат много качествени дрехи, съобразени с нуждите на една млада майка. Можете също така да разгледате различни онлайн сайтове и бутици. Благодарение на сравнението на цените определено ще изберете идеалната възможност за себе си. Не забравяйте, че клиновете за бременни, произведени от Евиза се отличават с качество и стил.

Related Post

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *