coctail φόρεμα με πλαϊνά δαντέλα

Малка черна рокля – как да подберем кройката й, за да пасне на стила ни

20 0

Има определени дрехи, които трябва да имате. Те винаги са модерни и винаги елегантни. Без съмнение класическата малка черна рокля е едно от тях. Той е абсолютно задължителен за всяка жена. Независимо от възрастта и фигурата, можем да изглеждаме и да се чувстваме фантастично в него. При условие, че изберем правилния модел

Може да се каже, че малката μαύρο φόρεμα за всеки или почти всеки повод. Достатъчно е да сменим няколко аксесоара, за да променим изцяло характера на нашия стайлинг. Има жени, които обичат черната си рокля толкова много, че тя се е превърнала за тях като втора кожа, която работи при всякакви обстоятелства.

Малката черна рокля е като хамелеон!

Следващите поколения жени обичат малката черна рокля в продължение на почти сто години. Модните тенденции се менят, а тя продължава да е на върха. Такива дамски рокли могат да бъдат стилизирани по такъв начин, че да са подходящи за романтична вечеря, бизнес среща и семейна вечеря. Същевременно можем да им придадем малко спортен характер и така ще придобием небрежно излъчване. Инвестирайки във висококачествен модел, сме сигурни, че той не само ще изглежда добре дълго време, но и с удоволствие ще го използваме години наред.

Дължината не винаги е еднаква

Всъщност малката черна рокля се предлага в много различни стилове. Няма една кройка и дължина, която да подхожда на всички. Роклите с дължина midi са идеални за официални излизания. От своя страна, ако се готвим за по-малко обвързващ изход, можем да се спрем на по-къс модел. Такава рокля също е добре да се носи с ботуши или спортни маратонки. От друга страна, макси дължината е много изискана и елегантна, така че е истинска класика сред вечерните тоалети.

Фигурата също е важна

Дължината на το φόρεμα е едната страна на монетата. Трябва да погледнем и фигурата си. Всеки от нас има определени силни страни, които си струва да подчертаем, и части, които бихме искали да скрием. Той е напълно естествен, важно е да можем да го използваме, когато създаваме стилизации.

• Ако сме тип пясъчен часовник, имаме по-широк ханш, тясна талия и по-големи гърди, перфектната черна рокля е модел тип молив. Ще изглеждаме добре и в клоширани рокли и пликове. Нека се спрем на модели с V-образно деколте.

• Ако имаме крушовидна форма, имаме тесни рамене и широки ханш и бедра. Рокли с лодка деколте работят добре. Добри са и испански. Долнището трябва да е свободно, за да маскира по-масивните крака.

• Формата на ябълката е с тънки прасци и по-голям корем. Това означава, че си струва да заложите на рокли, разкроени под бюста, които могат да маскират извивките. Ще се провери дължината, разкриваща краката. Атрактивно предложение ще бъде и рокля-плик.

• Има и правоъгълна или момчешка фигура. Тогава си струва да се съсредоточите върху рокли, които оптически ще добавят извивки в бюста и бедрата.

Заключение

Подходящи са различни видове модели. В нашия онлайн магазин сме ви подготвили много интересни предложения – можете да ги съобразите с естеството на партито и вашите предпочитания, а в същото време време можете да сте сигурни, че избирате решение в крак с актуалните тенденции.

Related Post

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *