Simba Toys играчки | smartliving.bg

Настолни игри за деца

117 0

Настолните игри са създадени, за да участва повече от един човек и така да се изгради по-силна връзка и да се получи интересна комуникацияза. Когато играят повече хора се създава атмосфера на съревнование, но и търсене на толерантност и баланс в общуването. Играчите се забавляват, но и опознават, защото в съревнованието те показват свои качества, които в обикновени условия остават скрити. Увлечени от играта хората стават по-спонтанни, открити, емоционални. Оказва се, че някои искат на всяка цена да победят, други отстъпват, трети се сърдят и понеже играта е събрала близки хора, осъзнавайки тези реакции те си помагат да ги превъзмогнат. Настолните игри са съчетание от късмет, но и логическо мислене и стратегия. Те развиват концентрацията, паметта и наблюдателността.

Simba Toys – Eichhorn Пъзел с форми Ферма | SMARTLIVING.BG

Малките деца все още осъзнават своята личност и се учат да общуват и все още настолните игри не, за тях са подходящи мемо игрите. В предучилищна възраст идва първия интерес да се играят настолни игри с партньор. Децата в тази възраст харесват тематични настолни игри, свързани с любимите им филмови герои – Дисни принцеси, Самолетите, Мики Маус, Мечо Пух. В нашия онлайн магазин има още занимателни, настолни игри за деца – с животни, извънземни, детско монополи. Много от образователните играчки също са настолни игри, които могат да се играят заедно.

За по-големите деца и цялото семейство са занимателни игрите на Монополи, Скрабъл с български думи, Румикуб с цифри и думи на български език, класически шах и шах за трима, домино и други.

Времето прекарано с цялото семейство е безценно и настолните игри помагат то да се сбира и забавлява заедно. Докато играят и се забавляват, родители и деца си споделят, създават общи спомени, към които да се връщат с удоволствие.

Настолните игри в онлайн магазин smartliving.bg са и начин да се откъсне детето от компютъра и да открие друг тип, реално забавление, истинско приключение с приятелите или семейството.

Related Post

BLOMUS Комплект от 2 бр.чаши

Коя чаша е най-добрата?

Posted by - септември 27, 2023 0
Изборът на правилната чаша за вашето любимо горещо питие може да бъде по-важен, отколкото си мислите. Не само че влияе…

Как се сменя маслен филтър?

Posted by - март 20, 2022 0
Накратко какво представляват маслените филтри Смяната на масления филтър е една от основните процедури по поддръжката на един мотоциклет. Тя…

Колко струва ремонтът на къща?

Posted by - октомври 24, 2023 0
Започването на пътуване за обновяване на къща е вълнуващо, обещаващо освежено жилищно пространство и увеличена стойност на имота. Въпреки това…

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *