Счетоводни услуги Варна | contolexvarna.bg

Счетоводител на фирма за търговия на едро

120 0

Въпреки че основните счетоводни правила са еднакви за всички организации. Но има някои характеристики, свързани със спецификата на индустрията. Ето защо, когато търсите счетоводител за фирма за търговия на едро, трябва да се уверите, че специалистът е запознат с тънкостите на счетоводството във вашата сфера на дейност. Продажби на едро и дребно.

Особености на счетоводството. За фирма „КОНТО ЛЕКС ВАРНА” ООД счетоводството е основно направление. Сред клиентите има както производствени предприятия, така и търговски организации. Затова определено можем да бъдем полезни, ако се търси счетоводител за фирма за търговия на едро . Или имате нужда да се организира счетоводство в търговията на дребно. Всички области на счетоводство за продажби в България. Ние знаем как да водим записи, ако работите на вътрешния пазар и продавате продукти от български доставчици. И също така, ако сред вашите контрагенти има чуждестранни компании и допълнително се изисква валутно счетоводство. И на едро, и на дребно.

Специализирате ли се в търговията на едро? Най-вероятно най-печелившият вариант би бил обща система. Занимавате ли се с търговия на дребно? Имаме опит за продажби на дребно, познаваме всички тънкости на опростената система за данъчно облагане. Нашият счетоводител за фирма за търговия на едро ще гарантира, че:

– правилно оформяне на първичната документация;

– своевременно извършване и проверка на касовите операции, като се вземат предвид действащите счетоводни стандарти;

– компетентно регистриране на данъчни фактури;

– своевременно изчисляване на заплати, аванси и ваканционни плащания;

– кадрово счетоводство;

– изчисляване и плащане на такси и данъци;

– изготвяне и подаване на финансова и данъчна отчетност;

– планиране на счетоводната политика.

 

Всеки клиент определя списъка с необходимите счетоводни услуги в предприятията за търговия на едро или дребно самостоятелно. Можете да поръчате комплексна услуга „Счетоводство до ключ“. Или прехвърлете отделни раздели и задачи към нас за частично счетоводно изнасяне.

 

Цената на счетоводните услуги за продажби на едро и дребно. Цената на счетоводните услуги се изчислява индивидуално и зависи от:

– данъчни системи;

– численост на персонала;

– обем на операциите;

и редица други фактори.

Всички въпроси се съгласуват предварително преди подписването на двустранен договор. Предоставяйки услугата „Счетоводител за фирма на едро“, ние поемаме отговорност за качеството на услугата. Услугите се предоставят дистанционно. Имаме успешен опит в сътрудничество с клиенти от гр.Варна. Използвайки нашия опит в областта на търговията, ние ще се радваме да ви помогнем да организирате и легално оптимизирате счетоводството и данъчното облагане.

Related Post

Как се сменя маслен филтър?

Posted by - март 20, 2022 0
Накратко какво представляват маслените филтри Смяната на масления филтър е една от основните процедури по поддръжката на един мотоциклет. Тя…
Simba Toys играчки | smartliving.bg

Настолни игри за деца

Posted by - ноември 13, 2023 0
Настолните игри са създадени, за да участва повече от един човек и така да се изгради по-силна връзка и да…

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *